Activitatea Clinicii Provisual in contextul COVID-19

Stimati pacienti,

Situația locala și internaționala legata de pandemia cu COVID-19 ne obligă să adaptăm  modul de lucru, precauțiile și recomandările pentru pacienți și personal.

Astfel, in consens cu recomandările societăților științifice Clinica Provisual reîncepe activitatea medicala în condițiile unor măsuri sporite de protecție.

Recomandam in continuare o abordare prudenta:

 • Incurajam in continuare consultatiile prin telemedicina, online
 • Consultatiile in clinica sunt rezervate doar cazurilor care nu suporta amanare si cazurilor de urgente care nu pot fi consiliate online.
 • Vom examina direct DOAR pacienti asimptomatici fara istoric de febra, tuse sau alte simptome respiratorii in ultimele 14 zile,

precum si cei fara istoric de calatorii in strainatate sau judete  cu numar mare de cazuri.

 • Pacientii cu istoric recent de boala infectioasa respiratorie sau recent spitalizati care se adreseaza pentru consultatii ORL vor fi indrumati dupa caz catre consiliere medicala online sau in serviciile medicale care pot prelua astfel de cazuri.

PROGRAMARILE IN CLINICA SE VOR FACE IN URMATOARELE CONDITII

 1. Triajul telefonic al pacientilor privind riscul transmiterii infectiei COVID-19. In plus la sosirea in clinica pacientii vor completa un chestionar de risc si o declaratie privind impiedicarea raspandirii imbolnavirii.
 2. Respectarea igienei mainilor. Toti pacientii si apartinatorii vor fi indrumati pentru igiena mainilor. Nu se admite purtarea manusilor de protectie.
 3. Purtarea obligatorie a mastilor de protectie inclusiv pentru copiii peste 3 ani. Mastile pot fi chirurgicale sau din polipropilena. Nu se admit mastile din bumbac. Pacientii care nu au masca sau poarta una din bumbac, vor primi in mod gratuit o masca din polipropilena.
 4. Recomandarea de a veni neinsotiti la consultatie si cu putin timp inainte. Copiii vor fi insotiti doar de un parinte /apartinator.
 5. Limitarea numarului de persoane in clinica prin distantarea in timp a consultatiilor astfel incat sa nu interactionati cu alti pacienti in sala de asteptare.
 6. Plata cu cardul in loc de numerar, daca este posibil
 7. Asiguram masuri de igienizare si dezinfectie a  aparaturii, instrumentelor si suprafetelor din cabinet dupa fiecare consultatie conform cu normele DSP

MASURI DE SIGURANTA ANTI COVID IN OPTICA PROVISUAL

 1. Limitarea numarului de persoane prezente simultan in magazinul de ochelari. Admitem maxim 2 persoane – COPIL SI PARINTE – sau a unui singur ADULT pentru comanda ochelarilor
 2. Completarea chestionarului de triaj pentru clientii externi
 3. Purtarea mastii de protectie pe parcursul consilierii in Optica
 4. Dezinfectia mainilor inainte de proba ramelor de ochelari
 5. Colectarea ramelor probate intr-un recipient special si dezinfectia acestora dupa utilizare
 6. Durata maxima de consiliere 30 minute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Str. Soimului nr. 24, Cluj-Napoca

Programari: 0364 739 127

Programari: 0364 739 127

Magazin Optica: 0799 777 034

office@provisual.ro