Optica Medicala ProVisual

Optica medicala ProVisual va ofera o gama foarte bogata de rame ce include variante dedicate tuturor categoriilor de varsta si personalitatii fiecaruia. Indiferent daca preferati o rama clasica sau, dimpotriva, una moderna, la noi veti gasi atat marci internationale consacrate ca Boss, Cacharel, Levi’s, Tom Tailor, Ana Hickman, Guess cat si marci regionale la preturi accesibile.

In ceea ce priveste lentilele, colaboram cu cei mai renumiti producatori din domeniu – Zeiss, Hoya, Essilor – pentru a va oferi o experienta vizuala exceptionala. In functie de nevoile dumneavoastra va putem oferi si variante economice de calitate superioara.

Realizam toata gama de ochelari, incepand de la cei simpli, monofocali, pana la cei complecsi, progresivi sau dedicati unor activitati speciale.

Copiii au nevoi particulare in ceea ce priveste configuratia ochelarilor – specialistii nostri opticieni va vor consilia pentru a face cea mai buna alegere pentru copilul dumneavoastra.
 

Optica Medicala – Articole de specialitate

Doriti sa aflati mai multe detalii despre alegerea ramelor de ochelari, ochelari cu proprietati speciale sau despre ochelari potriviti pentru diverse activitati? Va invitam sa cititi articolele noastre din sectiunea dedicata opticii medicale!

CONTACT OPTICA MEDICALA PROVISUAL

Str. Soimului nr. 24, Cluj-Napoca

Programari: 0364 739 127

Programari: 0364 739 127

Magazin Optica: 0799 777 034

office@provisual.ro

Setări cookie box