Clinica privata ProVisual din Cluj-Napoca le ofera pacientilor sai servicii medicale oftalmologice complete la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism:

La ProVisual, aparatura medicala oftalmologica de ultima generatie, echipa de medici oftalmologi cu experienta, respectul fata de pacienti si atmosfera placuta reprezinta garantia unui act medical de calitate.

Servicii Medicale Oftalmologie ProVisual

Oftalmologie Copii

Cabinetul ProVisual destinat examinarii copiilor are o serie de facilitati specifice consultului pediatric. Atat cabinetul cat si spatiul de asteptare pentru copii sunt echipate in mod atractiv pentru copii, creand un mediu placut si familiar in care teama de doctor sa poata fi inlaturata cu usurinta.

Oftalmologie Adulti

De la simplu la complex, de la adultul tanar pana la varstnic, avem grija de sanatatea ochilor dumneavoastra. Toate afectiunile oftalmologice ale adultului pot fi diagnosticate la ProVisual, iar anumite afectiuni beneficiaza de o asistenta exceptionala precum chirurgia strabismului.

Telemedicina

Telemedicina ii ofera d-nei dr. Gabriela Bîrlea, medic primar oftalmolog specializat in oftalmologie pediatrica si chirurgia strabismului, posibilitatea de a se conectata la cea mai vasta retea profesionala de oftalmologie la nivel mondial, avand acces la specialisti internationali de top.

Optica Medicala

Optica medicala ProVisual va ofera o gama foarte bogata de rame ce include variante dedicate tuturor categoriilor de varsta si personalitatii fiecaruia. Realizam toata gama de ochelari, incepand de la cei simpli, monofocali, pana la cei complecsi, progresivi sau dedicati unor activitati speciale.

Str. Soimului nr. 24, Cluj-Napoca

Programari: 0364 739 127

Programari: 0364 739 127

Magazin Optica: 0799 777 034

office@provisual.ro

Setări cookie box