clinica

Clinica Oftalmologica si Centru Medical Pediatric ProVisual 

clinica

ProVisual este o clinica oftalmologica si un centru medical pediatric din Cluj-Napoca, fondata de dr. Gabriela Birlea, medic primar oftalmolog specializat in tratamentul strabismului si cailor lacrimale.

Situata intr-o zona consacrata serviciilor medicale, usor accesibila, clinica ProVisual le ofera pacientilor sai servicii medicale private la cele mai exigente standarde in ceea ce priveste calitatea actului medical.

 

Servicii Clinica Oftalmologica si Centru Medical Pediatric ProVisual

 

 

Clinica ProVisual este dotata cu aparate de investigatie de ultima generatie si foarte prietenoase cu pacientul – marci care au format domeniul investigatiilor oftalmologice: Rodenstock, Accutome, Icare, Plusoptix.

Clinica dispune de 2 cabinete de consultatie, o sala de tratamente, receptia impreuna cu un spatiu generos si confortabil pentru primirea pacientilor, o camera destinata mamei si copilului, precum si un magazin de optica medicala unde pacientii nostri beneficiaza de consultanta profesionala in achizitia ochelarilor perfecti.

Pentru micii pacienti, la clinica oftalmologica Cluj ProVisual exista un loc de asteptare si de joaca atractiv, dotat cu mobilier  adaptat varstei, jocuri inteligente si stimulative, carti, precum si un spatiu de afisare a micilor lor creatii. Astfel, alaturi de personalul clinicii, copiii sunt intampinati de un loc de joaca primitor unde emotia si teama de doctor dispar.

Echipa noastra de medici dedicati, extrem de bine pregatiti si pasionati de munca lor, va asteapta intr-o atmosfera placuta si confortabila.

sala ast - banner 2toys 1orl copii clujsala asteptare 1psihiatrie copii cluj

 

 

clinica oftalmologica cluj provisual
Mesajul fondatorului

 

Atunci cand am fondat clinica ProVisual m-am angajat sa imbunatatesc sanatatea pacientilor si a comunitatii pe care o servesc, oferind servicii medicale competente si accesibile.

Imi respect acest angajament in fiecare zi, fata de fiecare pacient care trece pragul clinicii.

Pe langa o pregatire profesionala riguroasa si o perfectionare continua, consider ca respectul, empatia, rabdarea, entuziasmul si perseverenta sunt calitati necesare oricarui medic, si vreau ca pacientii mei sa stie ca vor gasi la mine toate aceste lucruri. Fiecare pacient este foarte important pentru mine, fiecare caz este tratat individualizat, cu seriozitate si atentie pentru detalii.

Sunt specializata in tratamentul si chirurgia strabismului la copii si adulti si a cailor lacrimale la copii. Am condus peste 15 000 de consultatii de specialitate si am efectuat peste 1 300 de interventii chirurgicale, cu un total de peste 2 000 de ore petrecute in sala de operatie.

Experienta in oftalmologie, dobandita in cei peste zece ani de practica medicala in tara si strainatate, precum si conectarea permanenta la cele mai noi descoperiri si practici in domeniul oftalmologiei,  in special cel al oftalmologiei pediatrice, imi permit sa le ofer pacientilor mei cele mai bune servicii medicale.

Cred cu tarie ca relatia dintre medic si pacient se bazeaza pe incredere si respect reciproc, si va astept cu drag sa construim impreuna o astfel de relatie!

Dr. Gabriela Birlea – Medic Primar Oftalmolog si Fondator ProVisual