Clinica Medicala ProVisual

ProVisual este o clinica oftalmologica si un centru medical pediatric din Cluj-Napoca, fondata de dr. Gabriela Bîrlea. Situata intr-o zona consacrata serviciilor medicale, usor accesibila, clinica ProVisual le ofera pacientilor sai servicii medicale private la cele mai exigente standarde in ceea ce priveste calitatea actului medical.

Clinica ProVisual este dotata cu aparate de investigatie de ultima generatie si foarte prietenoase cu pacientul – marci consacrate in domeniile in care activeaza: NidekRodenstock, Accutome, Icare, Plusoptix, Atmos 7.

Clinica dispune de cabinete de consultatie, sala de tratamente si investigatii, bloc operator pentru interventii chirurgicale in regim ambulatoriu, un spatiu generos si confortabil pentru primirea pacientilor, o camera destinata mamei si copilului, precum si un magazin de optica medicala unde pacientii nostri beneficiaza de consultanta profesionala in achizitia ochelarilor perfecti.

Pentru micii pacienti, la clinica oftalmologica Cluj ProVisual exista un loc de asteptare si de joaca atractiv, dotat cu mobilier adaptat varstei, jocuri inteligente si stimulative, carti, precum si un spatiu de afisare a micilor lor creatii. Astfel, alaturi de personalul clinicii, copiii sunt intampinati de un loc de joaca primitor unde emotia si teama de doctor dispar.

Echipa noastra de medici dedicati, extrem de bine pregatiti si pasionati de munca lor, va asteapta intr-o atmosfera placuta si confortabila.

Mesajul fondatorului

 

Atunci cand am fondat clinica ProVisual, m-am angajat sa imbunatatesc sanatatea pacientilor si a comunitatii pe care o servesc, oferind servicii medicale competente si accesibile.

Scopul nostru a fost sa acoperim nevoi relevante pentru pacientii nostri, de aceea gama serviciilor s-a extins continuu de-a lungul anilor.

Medicii nostri sunt specializati in domeniile in care profeseaza, avand o expertiza bogata acumulata de-a lungul multor ore de practica medicala. Fiind conectati la cele mai noi descoperiri si practici in domeniile lor, sunt capabili sa le ofere pacientilor nostri cele mai bune servicii medicale.

Pe langa o pregatire profesionala riguroasa si o perfectionare continua, consider ca respectul, empatia, rabdarea, entuziasmul si perseverenta sunt calitati necesare oricarui medic, si vreau ca pacientii nostri sa stie ca vor gasi la ProVisual toate aceste lucruri. Fiecare pacient este foarte important pentru noi, fiecare caz este tratat individualizat, cu seriozitate si atentie pentru detalii.

Cred cu tarie ca relatia dintre medic si pacient se bazeaza pe incredere si respect reciproc, si va astept cu drag sa construim impreuna o astfel de relatie!

Str. Soimului nr. 24, Cluj-Napoca

Programari: 0364 739 127

Programari: 0364 739 127

Magazin Optica: 0799 777 034

office@provisual.ro