Dr. Gabriela Bîrlea

Specialitate:Medic Primar Oftalmolog, Chirurg

Program:Pentru a consulta programul doamnei doctor Gabriela Bîrlea, va rugam sa apelati telefonic receptia clinicii: 0364 73 91 27 sau sa trimiteti un mesaj prin intermediul formularului de contact. Va multumim!

Dr. Gabriela Bîrlea

Dr. Gabriela Bîrlea – Medic primar oftalmolog cu o vasta experienta in Oftalmologie Pediatrica si Chirurgia Strabismului, dobandita in peste 15 ani de activitate, 17 000 de consultatii de specialitate efectuate si 1 500 de interventii chirurgicale, cu un total de peste 2 500 de ore petrecute in sala de operatie.

Avand la dispozitie aparatura medicala oftalmologica de ultima generatie, dr. Gabriela Bîrlea efectueaza examinari oculare complexe si este specializata in tratamentul cailor lacrimale si al strabismului la copii si adulti.

Conectata, prin intermediul telemedicinei, la retelele profesionale internationale, cu expunere la cele mai noi si performante practici in materie de investigatii si tratamente oftalmologice, dr. Gabriela Bîrlea le asigura pacientilor sai cele mai bune servicii medicale de specialitate.

Membra in Consiliul de Conducere al Societatii Romane de Strabism si Oftalmopediatrie si membra a Societatii Romane de Chirurgie Oculoplastica, dr. Gabriela Bîrlea contribuie in mod activ la dezvoltarea stiintifica a comunitatii de oftalmologi prin sustinerea de comunicari in cadrul conferintelor de specialitate si mentorat.

Str. Soimului nr. 24, Cluj-Napoca

Programari: 0364 739 127

Programari: 0364 739 127

Magazin Optica: 0799 777 034

office@provisual.ro

Venim in ajutorul Dvs.!

Venim in ajutorul Dvs.!

Fa o programare online acum!