TERMENI SI CONDITII

Consultatia online presupune o consiliere medicala din partea unui medic specialist privind problema medicala cu care se prezinta pacientul.

In conditiile in care consultatia online presupune evaluarea medicala fara interactiune fizica medic – pacient, dorim sa facem urmatoarele precizari:

  • Sfatul medical avizat oferit prin acest serviciu online poate sa va aduca in multe situatii o valoare semnificativa si starea pacientului sa evolueze spre bine in urma recomandarilor primite.
  • Exista situatii in care, limitati fiind de imposibilitatea examinarii in detaliu a zonei bolnave sau a altor aspecte tipice afectiunii, rezultatul consultatiei online nu va produce aceleasi efecte pe care le are un consult clasic, la cabinet, cu interactiune medic-pacient.

In acest context, pentru a stabili cat mai corect asteptarile dumneavoastra, raspunsurile pe care le veti primi de la medicii nostri specialisti prin intermediul aplicatiei online nu pot fi considerate ca fiind echivalente unor consultatii si nu pot tine locul unui diagnostic medical, ci sunt mai degraba o consiliere avizata obtinuta in baza unei comunicari facilitate de mediul online.

Facem aceste precizari pentru a fi cat mai transparenti fata de dumenavoastra si de a sublinia faptul ca un consult medical se face la cabinet, cu interactiune medic-pacient, varianta online fiind o solutie potrivita in caz de carantinare sau imposibilitate de deplasare a pacientului, solutie care are limitari certe fata de consultul clasic*.

Pretul unei consultatii online este de 100 lei, care se vor achita in avans prin transfer bancar in baza unei facturi emise de ProVisual si trimise pe emailul Dumneavoastra. Plata in avans va asigura disponibilitatea online a medicului la ora stabilita. Factura va specifica contul in care se poate vira aceasta suma. Dupa efectuarea platii e necesar sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de email a secretariatului clinicii : office@provisual.ro

Ce este „Second Opinion” , a doua opinie medicala?

“Second Opinion” este o a doua parere medicala, care se recomanda pentru cresterea gradului de incredere in tratamentul propus anterior. Astfel, pe baza informatiilor primite de la pacient cat si a  examinarilor anterioare dovedite prin documente medicale se pot lua decizii corecte privind tratamentul de urmat.

Aceasta consultatie tip Second Opinion nu aduce atingere si nu pune la indoiala actul medical desfasurat anterior,  fiind acordata la solicitarea pacientului.

*consult medical efectuat in cabinet de medicul specialist in interactiune fizica directa cu pacientul.

Str. Soimului nr. 24, Cluj-Napoca

Programari: 0364 739 127

Programari: 0364 739 127

Magazin Optica: 0799 777 034

office@provisual.ro

Venim in ajutorul Dvs.!

Venim in ajutorul Dvs.!

Fa o programare online acum!