GHID DE UTILIZARE

In conditiile in care diverse imprejurari nu va permit sa va deplasati la un consult medical, clinica ProVisual va pune la dispozitie optiunea de a avea o consultatie medicala online. Pentru acest lucru, va trebui sa parcurgeti urmatorii pasi:

 

1. Solicitati o programare la un consult online completand formularul de la pagina Consultatii onlineNu uitati sa bifati casutele “Sunt de acord cu Termeni si Conditii si Politica de prelucrare a datelor personale” dupa ce ati parcurs aceste materiale.

In cel mai scurt timp un reprezentant al clincii ProVisual va va contacta pentru a stabili impreuna ora la care consultatia online va avea loc.

Imediat ce veti stabili ora consultatiei, pe adresa de email comunicata de dvs. veti primi un mesaj din partea clinicii ProVisual cu datele ce va vor permite conectarea online la medicul specialist.

 

2. Asigurati-va ca aveti conditii tehnice minime. Este preferabil sa va conectati cu un calculator. Cu toate acestea, un telefon inteligent (smartphone) sau o tableta pot sa inlocuiasca cu succes un calculator, mai ales daca va fi nevoie sa mutati camera video a dispozitivului pentru a surprinde diverse imagini relevante pentru consultatia online.

Singura conditie este ca pe acest dispozitiv sa va instalati aplicatia Zoom (IOS, Android, Windows, macOS, calculator etc).

 

4. La ora consultatiei stabilita cu reprezentatul ProVisual veti accesa mesajul primit pe email si veti intra intr-o legatura audio-video cu medicul specialist.

 

Cateva precizari:

  1. Veti putea vedea si auzi medicul specialist care la randul lui va va putea vedea si auzi. Puteti opta si pentru varianta in care doar sa comunicati audio cu medicul (fara sa fiti vazut/a).
  2. Puteti incarca si trimite documente relevante pentru consultatie, cu conditia ca acestea sa fie descarcate pe dispozitivul cu care va conectati.
  3. Convorbirea beneficiaza de confidentialitea medic – pacient.
  4. Daca apare o intrerupere a convorbirii, aceasta va fi reluata imediat.
  5. Durata unei consultatii online va fi de maximum 20 minute, medicul rezervandu-si dreptul de a decide finalizarea consultatiei in urma evaluarii fiecarui pacient.
  6. In urma consultatiei online veti primi pe adresa de email raportul medical si, dupa caz, reteta impreuna cu factura pentru consultatie.
  7. Pretul unei consultatii este de 100 lei, care se vor achita online in baza unei facturi emise de ProVisual si trimise pe email. Factura va specifica contul in care se poate vira aceasta suma. Dupa efectuarea platii va solicitam sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de email a clinicii – office@provisual.ro
  8. Daca estimati ca nu puteti participa la consultatie aceasta poate fi anulata sau reprogramata cu cel putin o ora inainte de incepere. In cazul anularii la timp a acesteia veti primi inapoi contravaloarea platita.
  9. Neprezentarea , lipsa raspunsului la apelul telefonic sau anularea cu mai putin de o ora inainte duc la imposibilitatea rambusrsarii platii facute.

Str. Soimului nr. 24, Cluj-Napoca

Programari: 0364 739 127

Programari: 0364 739 127

Magazin Optica: 0799 777 034

office@provisual.ro

Venim in ajutorul Dvs.!

Venim in ajutorul Dvs.!

Fa o programare online acum!